lauantai 23. tammikuuta 2016

Kultamustaa kuivamarmorointia

Kukukukuu, kukkuu vaan sinne! Lauantai on kyllä päivistä paras. Ihan ehdottomasti. Itselläni lauantai koostuu pitkään nukkumisesta, koiran kanssa viipottamisesta ja rentoilusta ja usein myös mistäs muusta kuin kynsien laittamisesta.

Aamulla oli pää aikalailla tyhjä ideoista joten lähdin seikkailemaan youtuben ihmeelliseen maailmaan ja siellä törmäsin kuivamarmorointiin. Ennestään kyllä tuttu juttu, mutta jostain syystä en ole koskaan mennyt ja kokeillut. Ensi ajatus oli että lakkaa täytyy olla kynnellä niin paljon että se ei kuivu tällä vuosisadalla ollenkaan ja toinen ajatus oli että jos valitsen lakat joiden tiedän kuivuvan nopsakkaan en ehdi vähätä tikulla mitään kuviota siihen.

Tämmöistä jälkeä sain aikaan. :) Näin jälkiviisaana ajattelen että olisi tuonne spiraalin alle voinut ensin lakata vaikka yhden kerroksen kultaista, kun kynsi paistaa läpi, mutta ei tuo ihan niin koko hommaa pilaa. Kai. Vai?
 Käyttämäni lakat olivat Charm Limitin musta ja ihanainen hex-glitterlakka. Etu- ja pikkusormen kynnet on lakattu yhdellä joululahjaksi saamallani kultaisella, tuolla hassun mallisella pikkulakalla tuossa. Lakassa ei näy mitään nimeä missään, mutta sävy on numero 31 jos se nyt mitään kertoo mistään kenellekään. :D Tämä oli pikkulakan totuuden hetki, kokeilin sitä ensimmäistä kertaa ja valitettavasti lakka pyrki kaljuuntumaan levittäessä ja peittävään tulokseen tarvittiin kolme paksua kerrosta. Jatkossa sen paikka tulee olemaan vain koristeluissa, ei pääse enää koko kynnelle. Höh, tarvii metsästää hyvä kultainen lakka...
 Jos tänne joku sattuu eksymään, kerropa vaikka miten onnistui ensimmäinen kuivamarmorointini sinun mielestäsi?

 Sunnuntaita kohti, se olisi heihei ens kertaan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti