torstai 14. tammikuuta 2016

Glitteriä aloitukseen, kiitos!

Hiphei ja hellurei! Tämä kynsiblogi starttaa tästä juur nyt justiinsa heti. Mitähän kliseisiä aloitusturinoita tähän keksisin? Olen kerran aikaisemmin perustanut jo kynsiblogin, mutta silloin ei liennyt sille oikea aika eikä blogi ottanut tuulta purjeisiinsa. Sanoisinko itsestäni jotakin? Olen Mervi, 19 vuotias naisenalku Etelä-Suomesta. Kiinnostuksen kohteitani ovat kynnet, eläimet sekä luonto, kirjoittaminen jossain määrin sekä kaiken näköinen enemmän ja vähemmän päättömältä höpsöilyltä vaikuttava tohelointi.

 Kynsilakkoihin ensimmäisen kosketuksen sain eskarin aikoihin: äidin vanhoilla kynsilakoilla sormet kokonaan punaisiksi ja menoksi! Varsinaisesti kynsiholistiksi kuoriuduin vasta yläasteen paikkoilla. Kamppailin pitkään kynsien kasvatuksen ongelmien kanssa ja olin oikea kynsien jyrsijä. Siitä kuitenkin selvittiin ja kynsiholistius on sittemmin päässyt oikein kunnolla roihahtamaan ja  lakkakokoelma kasvaa jatkuvalla syötöllä. :)

Kynsijuttujen lisäksi blogissa saattaa tulla näkyilemään myös muita juttuja, kuten kampauksia ja mahdollisesti näiden ohjeita. Hurahdin erilaisiin lettikampauksiin viime syksynä oikein urakalla ja siitä eteenpäin olen värkkäillyt myös hiuksien parissa melko ahkerasti.

Nonniin, eiköhän siinä ollut yhdelle kerralle tarpeellisen paljon turhaa turinaa, mennään ensimmäisiin kynsiin.


Tein ensin kynsiin sinisen glitterisen ranskiksen, joka jälkeen koin pitkästä aikaa intoa vähän siveltimen kanssa sähläämiseen ja tälläiseen tulokseen päädyin. Vielä muutama timantti ja siinähän se. Näillä kynsillä viihdyin melkein koko kiireisen viikon ja lakkaus pysyi todella hyvänä koko tämän ajan, jes.


Seuraaviin kynsitunnelmiin heippatihei! PS. Kääk, lanka karkaa villapaidasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti